Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falrahányt LEGO

2011.06.09. 17:16 zaphodbb

LEGO-ból várat építeni alap, akárcsak homokból, na, de falat? Nevezhetjük briliánsnak az ötletet, nyugodtan, hogy a gyerekszoba falát LEGO alaplapokkal dekoráljuk tele, amire aztán a gyerek bátran pakolhatja a kockáit. Igaz, így az építmények magassága behatárolt lehet, mivel ha túl magasra építi, egy figyelmetlen pillanatunkban lila foltokat eredményezhet.

Látványos és színes és kreatív is, bár a képen lévő dekort sejtésem szerint nem gyerek követte el, hacsak nem létráról pakolászta fel a kockákat az alapra az ablak fölé és mellé. Mindenesetre jó móka lehet, ha ilyen a fal, már csak ha abból a szempontból is nézzük, hogy nem a földön hevernének így a különféle kreálmányok, arra várva, hogy belelépjünk mezítláb és ettől fél lábon ugrálva, sűrű káromkodásokat visszafojtva kelljen vigasztalni gyermekünket, aki épp visít, mert szétromboltuk az építményét.

Forrás: HGTV

3 komment

Címkék: gyerek lego kreativ fal gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902969643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schusy 2011.06.09. 18:00:09

Szőrszálhasogató leszek :) Ez duplo :) Egyébként tényleg nagyon jó, kár hogy ki se merem számolni, mennyi lenne :D

Zsu

háténimmár 2011.06.09. 22:58:27

egy kb 35x35 cm-s zöld építőlap elem 2.800 Ft.

Ki lehet számolni, hogy ebből 1 m2 alsóhangon 25ezer Ft. Ebből (mármint négyzetméterből) nem kevés van ebben a szobában :)))

Irigy dög vagyok, tudom :(((

hatvannyolckilencvennégyeske · http://www.flickr.com/photos/granada_turnier/ 2011.06.10. 18:15:21

@Schusy: 2x2 vagy 2x4 téglák kellenek rá, és kész is, duplo kompatibilis a "normál" legóval
süti beállítások módosítása