Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyedi IKEA

2011.06.14. 08:45 felhasznalo

Kissé paradox a cím, mert hát az IKEA önmagában sok minden lehet, de egyedi egy cseppet sem, tekintve, hogy boldog-boldogtalan odajár és onnan rendezi be a lakását. Szokott is időnként aggasztani az a gondolat - mert nincs ám fontosabb dolgom a világon -, hogy a végén majd minden magyar otthon tök ugyanúgy fog kinézni, sőt... Na jó, belátom, hogy az elméletem tök hülyeség, főleg míg élnek kreatív emberek a földön.

És szerencsére élnek, ők pedig nem fognak belenyugodni abba, hogy az életterük ugyanúgy nézzen ki, mint annak a másik hatszázezer családnak, aki a futószalagról lekerült többi kópia birtokában van. Sőt, még olyanok is akadnak, akik mindennapi tevékenységükké emelték a sorozatgyártott tárgyak egyediesítését. Na, nem mintha nem lenne igaz erre is a mondás: idősebbek is elkezdhetik. De tényleg. Otthon, maguknak.

Azért a +fliffa adhat néhány ötletet arra, hogyan: ők a díszítő jellegű festésben hisznek leginkább, bár a hinta-rénszarvas esetében a festést egy orrba tett karikával is megtoldották, aminek láttán azért fülig szaladt a szám.

Forrás: +fliffa

1 komment

Címkék: gyerek ikea kreativ sk dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662982347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butler 2011.06.16. 13:00:45

én is mindig ezt csinálom az ikeás bútorokkal, az az orrkarika meg expert!:D
süti beállítások módosítása