Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A reggeli expressz

2011.06.23. 08:30 felhasznalo

Minden felnőtt tudja, hogy a reggeli a legfontosabb főétkezésünk - érdekes módon, ugyanakkor viszonylag kevés felnőtt gyakorolja, ám a kölkök esznek reggel és kész. Pont, punktum. Mondjuk, nem mindegy, milyen sebességgel. Ami náluk leginkább kedv és hangulat kérdése.

Az én gyerekem képes egy fél kenyeret két óra alatt, atomonként emelni a szájába, máskor négy csirkecomb tűnik el benne körülbelül pillanatok alatt. Ki érti ezt? Viszont azt észrevettem, hogy ez a játék az étel című dolog tényleg beválik nála, vagyis elég egy kis fricska, egy kis humor az étkezéshez, és máris gyorsabban fogy - no meg szívesebben is -, ami elé kerül.

Reiko Kaneko Breakfast Express elnevezésű reggeliszállító vonata például tuti befutó lenne, a krumplifejű masiniszta helyett tojásfejűvel. Utasnak pár szelet piritós, szállítmánynak egy kevés lekvár, és máris jól indul a nap!

Forrás: Reiko Kaneko

1 komment

Címkék: design játék kiegészítő gyerek konyha étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr123000524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.06.23. 15:14:52

ez tényleg édes
bár elképzelem a gyereket, amint csigalassúsággal pucolja a keménytojást. Mire meghámozza, cipőtalp keménységűre szárad a pirítós :)
süti beállítások módosítása