Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - szeretettel: bagoly

2011.07.06. 16:36 zaphodbb

Mivel bagolymániámat már régen éltem ki itt a blogon, így eljött az ideje egy újabb baglyos posztnak. Sajnos az internet világával már kezdenek kihalni a postán küldözgetett üdvözlőlapok és képeslapok, pedig de jó is az, amikor meglepetés vár a postaládában. Én legalábbis szeretek kapni képeslapokat, leveleket, őrizgetem is, amit küldenek nekem nagy ritkán azok, akik ezt tudják rólam.

Ilyen baglyosat is mindenképpen és boldogan fogadnék, egyszerre szeretettel és baglyosan is kapnám, szívet melengető lenne. Ha valakinek kényszere támad meglepni egy ilyennel - á, nem célozgatok itt a szerkesztő kollégáknak, dehogy - vagy hasonlóval, akár saját készítésűvel is, ne fogja vissza magát, címem a szerkesztőségben megtalálható.

Forrás: Etsy.com - sass&peril

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr973041048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása