Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pandavigyoros reggeli

2011.07.13. 12:28 felhasznalo

Ismét egy remek ötlettel feldobott étkészletbe botlottam, ezúttal a ModCloth oldalán. A kétrészes szett egy tányérból és egy kis bögréből áll - eddig semmi különös, nanáhogy, ez a minima. A gyerek elé tesszük a reggelit: valami kis kaját és a napindító folyadékadagot. A gyerek meg elkezd enni.

Ezzel sincs semmi gond, de pl. az én gyerekem az ivásról állandó jelleggel elfeledkezik, ami különösen ebben a gutaütögető hőségben súlyos jelentőséggel bír. Szóval, eszik, de nem iszik. Elfogy a reggeli, előbukkan a panda, aki bizony lógatja az orrát. Vagy a száját. És akkor már csak egy lehetőség van arra, hogy a pandának mosolygós napja legyen: ha az utolsó cseppig megissza a kölök a teát, tejet, kakaót. Két deci bevitel: pipa.

Szerintem nemcsak cuki, de hasznos is.

Forrás: ModCloth

2 komment

Címkék: gyerek konyha egészség praktikus kreativ étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr253063104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.14. 08:33:23

kell egy ilyen a kutyámnak. :)) ő is csak zabál, de inni nem hajlandó. zseniális darab!
mondjuk 30 dollárba kerül, úgyhogy lehet, nem hagynám kint a ház előtt, csak beltéri használatra korlátoznám...

Ilkamilka 2011.07.14. 08:37:45

Nagyon aranyos..Még én is elfogadnám pedig már rég nemvagyok gyerek,igaz 30 euro az kicsit sok.
süti beállítások módosítása