Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mutáns tehéntőgy

2011.08.08. 16:33 szuperapu

A lányaimnál sosem jelentett problémát a fürdés. De a hajmosásnál az öblítés szokott némi kavarodást okozni. Valahogy mindig gond van az összes ez irányú algoritmussal és azok szabad permutációjával is. Vagy nem elég hatékony, vagy nem elég szórakoztató, vagy túl sok kádon kívülre juttatott vízzel jár.

Nem mondom, hogy az alábbi készség orvosolja a problémákat, de vicces és jól néz ki. A leginkább egy mutáns tehéntőgyre hajazó faék egyszerűségű szilikon tömlő kézi zuhanyként használható. Hajöblítésre és egyéb vízi mókázásra. Használaton kívül meg furcsa dekor eleme lehet a fürdőnek.

Forrás: Active People

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek fürdés fürdőszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr133133502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása