Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aranyos apróságok

2011.08.09. 13:17 szuperapu

Hine Mizushima kanadai-japán művésznő szerepelt már a blogon a több mint bizarr babáival, de most újra megakadt a szemem a friss kollekciójának pár darabján. Persze a fókuszálásban nagyban közrejátszott az, hogy a Vízipók Csodapók című kultikus ismeretterjesztő rajzfilmsorozaton szocializálódtam.

Ebben a sorozatban szerettem ugyanis bele a vízibolhákba, amik persze nem léptek tovább a plátói státuszból házi kedvenccé, lévén a valóságban - többek közt az apró méretükből kifolyólag - már nem annyira aranyosak. Most viszont Hine, ha plüss formájában is, de betömte az előttem tátongó piaci rést.

És ha már a vízben vagyunk, muszáj bemutatni az egykarú polipokat és a hangyás medúzákat is. Mert jópofák...

 

Forrás: Hine Mizushima
 

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr973136629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása