Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lepkék az ágy felett

2011.08.09. 16:24 felhasznalo

Végtelenül egyszerű, de annál mutatósabb projektre bukkantam: egy pillangós, háromdimenziós falidíszre, ami tökéletes kiegészítője lehet a gyerekszobának, és nem utolsósorban segítséget jelethet a gyereknek az elalvásban - már ha az ágya fölé szereljük.

Kell hozzá egy darab fa, abba öt lyuk, némi drót, egy kevés filcanyag - de szerintem a dekorgumi is megfelel a célnak -, papír sablonnak, fúrógép, kalapács, ragasztópisztoly. A drótokat feldaraboljuk, a sablon segítségével 10 pillangót kivágunk a filcből, amiket aztán kettesével úgy ragasztópisztolyozunk össze, hogy közrefogják a drótot, majd belerögzítjük az öt pillangót a lyukakba, feltesszük a falra és kész.

Természetesen, akármilyen más formával is alkalmazhatjuk: kutyával, macskával, autóval, repülővel, ennek már tényleg csak a fantáziánk szabhat határt.

Forrás: make it and love it

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő fal gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr333137344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása