Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Aggódás helyett

2011.08.13. 12:03 szuperapu

Nem hiszem, hogy sokan vannak azok, akiknek a porontya ne varázsolt volna plezúrt könnyek és szívet tépő hanghatások közepette – mondjuk - a térdére. Halmozottan igaz ez azon kis egyedekre, akiknek nincs összhangban az ügyessége a bátorságával és/vagy mozgékonyságával. Főleg ezen esetekben kézenfekvő lenne a térdvédő, de a sportboltokban található darabok túlságosan nagyok és merevek, arról nem is beszélve, hogy túlzott aggodalmaskodásunk ezen megnyilvánulása kínosan vicces helyzeteket teremtene közösségi tereken megfordulva.

Erre az áthidalhatatlannak tűnő ellentmondásra lehet megoldás a Spoon Sisters oldalán található ruházati kiegészítők. Azoknak akiknek túlságosan gejl lenne a szívecskés-ragtapaszos design, vagy csak übervagyány kisfiúval rendelkeznek, van sportos-macsós kivitel is. Véleményem szerint nadrágra is praktikusan alkalmazható lehet az ötlet. Mindenesetre a kukoricára térdeltetés ellőtt feltétlenül vegyük le, a nevelés hatékonyságának érdekében!

 

Forrás: Spoon Sisters

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő játszótér textil gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr683149377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása