Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Válaszol a lakberendező – de előbb még bemutatjuk!

2011.08.17. 14:08 felhasznalo

Régi vágyunk teljesül most, kedves Olvasók, ezért többszörösen is öröm számunkra, de reméljük a Ti számotokra is, a következő bejelentés: új szolgáltatás indul a Gyerekszobán!

Méghozzá B. Tier Noémi, a Kedvenc Otthon blog szerzőjének aktív részvételével, hiszen Noémi nemcsak egy remek blogot ír, de lakberendez is. És mostantól tanácsot ad Nektek is, mint a Gyerekszoba szakértője!

Noémi immár három éve foglalkozik lakberendezéssel: az egész egy építkezéssel kezdődött. A felépült házuk aztán az Otthon magazin pályázatán az Év Kedvenc Otthona címet nyerte el. Ebből a történetből született a Kedvenc Otthon blog, amely azóta is napi rendszerességgel mutat be saját és válogatott képanyagokat, mutat jó példákat a hazai és nemzetközi kínálatból, hogy mindenki inspirálódhasson kedve és ízlése szerint. Noémi azonban nemcsak a blogján keresztül formálja ízlésünket: cikkeit a Szép Lak és A mi otthonunk magazinban is olvashatjátok, miközben rendszeresen közreműködik a Nők Lapja Otthon rovatában is.

Ezentúl tehát kérdezhettek, kedves Olvasók: ha problémátok van a megfelelő bútorok kiválasztásával, vagy azzal, milyen szín lenne a legjobb a gyerekszobába, ha csak egy halvány hiányérzetetek van a gyerekszobátokkal kapcsolatban, vagy épp most alakítanátok ki-át, de azt sem tudjátok, hol kezdjetek neki, ne habozzatok.

Küldjetek levelet nekünk – ha szükséges, képpel ellátva. Noémi segít, mi pedig posztoljuk, hátha más is meríthet belőle.

Fontos: sajnos, arra egyelőre nincs mód, hogy Noémi minden egyes lehetséges kérdést megválaszoljon, így válogatni fogunk az olvasói kérdések közül – de nyilván úgy választunk majd, hogy az többeteknek segítsen vagy ötletet adhasson. A kérdések megválaszolásának átfutási ideje a kérdés bonyolultságától függően változhat! Megértéseteket köszönjük előre is!

Szólj hozzá!

Címkék: hír szolgáltatás üzenet válaszol a lakberendező

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33160077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása