Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Itt repül a kismadár!

2011.08.24. 16:51 felhasznalo

Nálunk volt egy időszak, mikor a gyerek annyira félt a fényképezőgéptől, hogy képtelenség volt fotózni. Illetve fotózhattuk, csak minden üvöltött, mint a fába szorult féreg, taknya-nyála egybefolyt, miközben oroszlán módjára kaszált maga körül és úgy menekült. Ebből következik, hogy azoktól is félt, akik a fényképezőgépet fogták - na jó, tőlünk, a szüleitől azért nem.

Mondjuk, nem tudom, hogy bevált-e volna nála a következő csel, de ötletnek nem rossz: szereljünk különféle néznivaló állatokat a gépre. És akkor máris lehet mondani a gyereknek, hogy tényleg itt repül a kismadár. Vagy a víziló... Végül is, az orrszívó esetében bevált egy-két mesés körítés: pl. az elefántfülek ráragasztása, stb.

A Mandee Franee Etsy boltjában ugyanis olyan készségek kaphatók, amelyekkel a kamera lencséjére húzva talán elterelhető annyi időre a gyerek figyelme, míg exponálunk egyet. Más kérdés, hogy ha beválik, szerintem a gyerek minden képen eltűnődve fog azon gondolkodni, mi a fene az ott a gépen?

Engem egyébként a gyerekkoromban divatos hajgumikra emlékeztetnek, ezért aprócska ellenérzéssel viseltetek irántuk, de azért le a kalappal ekkora mértékű kreativitás előtt. 

Forrás: Etsy.com - Mandee Frane

1 komment

Címkék: fotó kép kiegészítő gyerek művészet kreativ idea dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr353175651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsóborsó 2011.08.30. 19:31:15

Jópofák. Bár nálunk épp fordítva van, ha fényképezőgépet lát rögtön letámadja az embert és el akarja venni. Így ez csak még súlyosbítaná a helyzetet.
süti beállítások módosítása