Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyi vakondokok

2011.12.14. 08:29 szuperapu

Ha már Frank Kozik vízilovaival anno meg lettem szólítva, akkor most nem mehetünk el a közelgő ünnepek inspirálta alkotásai mellett sem. A jószágok szintén anarchisták, viszont rendszertanilag nehezebben besorolhatóak, mint a fentebb említett rokonuk. Leginkább mutáns vakondokok, akik rénszarvasoknak álcázzák magukat. A zöld színben pompázó a vörös orra okán akár Rudolf is lehetne.

Gyerekjátéknak drága és törékeny, vizuális nevelés gyanánt kicsit meredek, de nekem tetszik...

Forrás: Maget

5 komment

Címkék: design játék gyerek szülő művészet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr843457532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Édy, aki Endre 2011.12.14. 12:30:48

Krtek, the red-nosed moledeer
Had a very shiny nose... :)

Bohusek 2011.12.14. 16:11:43

És az alkotó neve: Kecskécske...
Erősen aktuál politikai asszociációim vannak a kis anarchistáktól. Meg a színüktől. De gyorsan ráborítok egy adag kamilla teát a csúf gondolatokra. Mutáns vakond (oposszum) rénszarvast minden háztartásba!
süti beállítások módosítása