Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anya melle fénye

2012.01.05. 14:27 Cyr

Disznó szerencsém van, ez már többszörösen megállapíttatott. Tűréshatáros szöveg következik, éjszakánként többszörösen ébredő, zombimód bolyongó anyák, kérem, most ne nézzetek ide.

Az éjszakai szoptatások számomra ugyanis nem okoztak annak idején túl nagy megrázkódtatást. Mi több, a szememet sem kellett kinyitni, egy idő után már félkábán hagytam csak, hogy apa ébredjen, tegyen-vegyen, majd az éhező dedet rám cuppantsa. Mit nekem éjszakai fény, belealvás, egyéb csökevények! A jóllakott gyermek dolga végeztével nyilván valahogy lecsatlakozott, apja – úgy is, mint bezzeg -, ágyba tette, lényegében mindenki jól járt ezzel a menetrenddel – zokszava legalábbis senkinek nem volt.

Így aztán nem is lettem volna hálás felvevőpiaca a Nighty Night mellfényének, pedig esküdni mernék, hogy hasznos segédeszköz lehet, hiszen még beájulás-riasztóval is szerelt. Már ha valaki van olyan elvetemült, hogy minduntalan riadni akar.

Forrás: Nighty Night Nursing Light

8 komment

Címkék: éjjeli kiegészítő anya alvás fény baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr313521250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.05. 20:02:36

Lehet, hogy tájékozatlan vagyok, de erre kinek van szüksége: a babának, aki eleinte úgysem igazán a szeme alapján tájékozódik, később meg azért csak be tudja már tájolni, vagy az anya nem találja meg a saját mellét, hogy rátegye a gyereket? :D

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.06. 08:15:42

@groni: Az anyának. A helyes mellre tétel az első időszakban, pláne az első gyereknél nem reflex, igényli az odafigyelést. Egyrészt. Másrészt viszont kiválóan lehet azon hergelődni a halovány pilács mellett, hogy hajnali fél három van, már fél három múlt tíz perccel, már fél öt, basszus, mennyit eszik ez a gyerek, vagy én aludtam közben? :)

létezőnick 2012.01.07. 18:53:34

Kérünk ilyet az összes kecskére, tehén-mama tőgyére, kutyára és macskára. Majd ha náluk bizonyított a kütyü, akkor az emberállatnak is szüksége lesz rá.
Szerintem, de vállalom a köveket.

Figyel Castro 2012.01.15. 22:26:48

@Cyr: Nem értek egyet, 8 hónapra született kicsi fiam, első baba, nagyon is ügyes volt, pedig kisit féltem, hogy nem lesz ereje hozzá. Profin csinálja azóta is, csak már 9 hónapos lesz.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.16. 05:27:53

@Figyel Castro: Öööö.... Gratulálok. Én azonban nem erőről beszéltem. Technikáról. A különbség a szavakban rejlik :)

Figyel Castro 2012.01.16. 08:06:17

@Cyr: És mi kell ahhoz, hogy a gyerek jól csinálja? Öööö, technika? Csak mi ezt reflexből végrehajtottuk, de az oroszlánrész az övé :) A különbség a gondolkodásban rejlik!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.16. 10:08:56

@Figyel Castro: Bizonyára. Mi másra gyúrtunk reflexből. Igaz négyszeres merítéssel, tehát lehet, hogy tévesen. :)
süti beállítások módosítása