Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyesült Bálna Művek

2012.01.09. 14:00 Cyr

Bár szakértői körökben nyilvánvaló tényként kezelendő, hogy a balneológusok napja immáron leáldozott, az Egyesült Bálna Műveknek - ha máshol nem, hát a gyerekszobákban - azért lehet még létjogosultsága. Justin Southey, a pimaszul zsenge designer és illusztrátor szerint legalábbis minden bizonnyal, igaz, őt tőlünk nyugatabbra szocializálták.

Ugyanakkor, itt, a keleti partvidéken csendeskén magam is hajlok affelé, hogy a bálna legyen ezentúl a feltörekvő kultúra hordozója, még ha úszni vagy repülni képtelen is a pára, csupán kerekeken gördül. Messzebbre jut, így is, mint a hintaló...

Forrás: Justin Southey

4 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek kreativ tárolás könyvespolc gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr423530459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss D · http://szegetszeggel.blog.hu/ 2012.01.10. 08:34:44

hát ennek akármikor szorítanék helyet! :))

Liaa 2012.01.14. 23:33:34

nagyon tetszik! :)
bár a balneológus nem igazán bálnákkal foglalkozik..;)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.15. 00:18:34

@Liaa: Asszem, ezzel mind tisztában is vagyunk. Ám nem is olyan rég volt valaki, aki nem volt tisztában vele, pedig illett volna.:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.15. 15:27:27

Na tessék, hova nem fajul a világ! És ha most azt mondjátok nekem, hogy a bakteriológus meg nem azt kántálja esténként, hogy "tízet ütött már az óóóóraaaaa..." hát én esküszöm, kardomba dőlök.

(De mielőtt még végképp: az már nekem is leesett, hogy a dialógust nem kockánként vetítik...)
süti beállítások módosítása