Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Chips a jó emlékezetért

2012.02.10. 17:16 felhasznalo

Bevezették a chipsadót, mert egészségtelen és nem kéne ennie a gyerekeknek - utóbbi mondatrésszel egyet is értek, bár hogy ettől még enni fogják az is fix -, pedig most mutatok ám arra is egy példát, hogy a chipsek igenis jótékony hatással vannak a memóriára. A titok az összetevőkben rejlik, merthogy nem áll másból, mint humorból, egy csipet trükkből, sok nevetésből. És persze papírból. Meg illatokból.

Mert ez a chips nem ehető. Ellenben lehet rá írni, lehet ragasztani. És szagolgatni. De azt többféle verzióban. Nachos, krumplichips, kinek mi tetszik. Sőt, kár, hogy épp nem aktuális, de karácsonyi mézes formátumban is betározható. Kéne.

Forrás: Connect Design

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek iskola praktikus kreativ kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr54090588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása