Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az asztalnál vigyázzanak, rakomány érkezik!

2012.02.23. 08:38 felhasznalo

Szerkesztőségileg odavagyunk az olyan ötletekért, amelyekkel az étkezés, az evés igenis, szigorúan játékká tehető! Mert a szülői csesztetés helyett így jobban fogy még az étel is, hát még az idő, no meg miért ne játszhatna anya-apa is a kajával a közös vacsoránál, csak úgy levezetésképpen egy nehéz nap után?

Na, ezért szerettem bele Boguslaw Sliwinski tányérkollekciójába, ami fiús családokban fix, hogy siker lesz, még akkor is, ha a gyerek nem válogat és turkál, hanem eszik rendesen. De szerintem a lányok sem utasítanák vissza, hogy ilyen tányérokban kerüljön eléjük az étel. Merthogy a tányérok mindegyikén valamilyen szállítóeszköz jelenik meg, a gyerek meg olyan körítést készíthet hozzájuk, amilyet csak akar. Meg ami elé kerül.

Azt hiszem, az arctányérok mellett elférnek ezek is a szívemben, mint kiskedvencek, a maguk egyszerű, pár vonalas kis módján. Sőt, azt hiszem dukál melléjük még megfelelő evőeszköz is - mondjuk szerelős.

Forrás: Boguslaw Sliwinski 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek konyha jármű étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr344177131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása