Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tanulj egy babaházban!

2012.03.08. 08:47 felhasznalo

Van az a vékony határ, mikor az utód már nem igazán gyerek, de még nem is igazán felnőtt. Mikor már ciki elővenni a rég annyira szeretett játékokat, de közben vágyakozva nézegetjük őket, kis hiányérzettel odabent. Mert hát egy tizenéves már ne játsszon babaházzal meg babákkal, matchbox-szal meg pláne. Pedig az mégiscsak egyfajta felhőtlen, áldott állapotba ringat el mindenkit.

A két oldal közötti vékony kis szakadékot hidalja át a Torafu Architects Koloro Desk névre hallgató íróasztala. Ami tulajdonképpen egy babaház egyik szobája. Csak akkora, hogy a tanulni vágyó lehessen a benne lakó, legalábbis deréktől felfelé. Szép színekben pompáznak a falak, amelyeken az ablakok nyithatók és csukhatók - nyitott állapotban pedig elbírják a könyveket, iratokat -, van beépített világítás, sőt a cserepes növénynek süllyesztett tartó is. Simán elfér benne egy laptop is, ha szükség van rá, de a tanuló feje is, ha netán lehúzná a sok bölcsesség.

Forrás: Torafu Architects

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek iskola kamasz íróasztal babaház csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr964294989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása