Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fanatikusok, figyelem!

2012.03.19. 18:30 felhasznalo

Szólunk előre, hogy 2012 májusában nagy durranásra készül a LEGO: ekkor dobják piacra a 2127 darabból összepakolható R2-D2 szettet, amihez hasonlót már korábban is magáévá tehetett minden fanatikus, ha megvette a 2002-es Technic vagy az 1999-es mindstorm változatot, de ez most más. A kifejezetten a Star Wars-ra kihegyezett sorozat harmadik darabjáról van szó ugyanis, a 31 cm magas és 18 centi széles figurát megelőzően két másik figura került még forgalomba: Yoda és Darth Maul.

R2-D2 figurája amúgy mozgásképes lesz, és tud majd pár trükköt is: például forog majd a feje és az elülső panel lenyitható lesz, alatta kis meglepetésekkel, kis körfűrésszel és csatlakozóval. És még egy R2-D2 minifig is jár majd hozzá.

Forrás: Wikia 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék lego

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr764326231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása