Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszva magassarok

2012.05.22. 08:42 zaphodbb

Mindent mondhatunk a magassarkú lábbelikre, csak azt nem, hogy játszi könnyedséggel tipegnénk bennünk. Én mereven elutasítom ezen lábbelik viselését, nem csak azért, mert 180 centi vagyok és semmi kedvem 190-re nőni, hanem azért is, mert el nem tudom képzelni, hogy kényelmes lehet egész nap ilyen magas sarkokon egyensúlyozni. Tudom, a szépségért szenvedni kell. 

Ám most nem is úgy általában értekezni akartam volna a magassarkú cipők mibenlétéről, bár kétségtelenül tudnék párezer karakteres elemzést írni róluk. Jelenleg ez az egy magassarkú érdekel minket, ami rendkívül praktikus és gyerekbarát. Mert ki mondta, hogy egy nő ne hordhatna húsz centis sarkakat, ha gyereke van?

Ebben főzhet a tűzhely mellett, miközben a földön hentergő gyermekét is lefoglalja a cipő sarkain lévő számológolyókkal. Multifunkciós anya képe dereng fel előttünk, a javából, mondhatnánk úgy is, hogy kész szórakoztató központ, mind apa, mind pedig a gyerekek számára.

Nyilván egy szavamat sem szabad azonban komolyan venni, jól tudom, hogy ez művészet és nem fog szembejönni az utcán, a bolt kirakatában egy ilyen darab sem. A kreativitás előtt pedig térdet hajtok, mert az ötlet homlokcsapkodós és vicces is a maga kissé morbid módján.

Forrás: Virtual Shoe Museum

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek anya művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr324530404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása