Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Smink, ami nincs

2012.06.13. 18:05 felhasznalo

Egy lánygyereknél kikerülhetetlen a beteges vonzódás a különféle kencefincék, kozmetikumok és sminkszerek iránt. Ha csak egyetlen szemceruzája van otthon anyának, a kölök fix, hogy megtalálja, lenyúlja és alapos kiképzésnek teszi ki, saját arcát sem kímélve. Nem vagyok híve a boltokban kapható, gyerekeknek szánt kozmetikai szetteknek, mert tényleg nem szeretem, ha a gyerek összevissza keni magát a ki tudja mi mindent tartalmazó vackokkal, de a Not So Idle Hands blogon található ötlet számomra is elfogadható kompromisszumnak tűnik.

Sok minden nem is kell hozzá, csak egy régi üres sminkszett, néhány színes körömlakk, egy kis türelem, aztán egy ecset a gyerek kezébe, száradás utánra, hogy úgy csinálhasson, mintha sminkelne. A bőrére nem fog kerülni semmi.

smink1.jpg

smink2.jpg

Forrás: Not So Idle Hands

2 komment

Címkék: játék gyerek lány kreativ idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr444586254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.14. 12:51:40

ez nagyon tetszik! na, akkor igyekszem addig kiüríteni valamelyik sminkszettemet, mire ekkora kislányom lesz :D (asszem, van még időm...)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.06.21. 09:56:33

@groni: Ha megcsinálod, mutasd már meg! Ide pl. feltölthetnél egy képet: facebook.com/gyerekszoba :)
süti beállítások módosítása