Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

LEGO-híd

2012.07.16. 18:22 felhasznalo

Autóval közlekedve számtalanszor hajtunk át - főleg vasúti - hidak alatt, amelyek őszintén szólva barátságtalanok és még rondák is a maguk szürke betonjával. Ám amennyire bele vagyunk tespedve a mindennapi mókuskerékbe, tulajdonképpen az embernek már fel sem tűnik, hogy ennyi rusnyaságot kell befognia a szemével, megemésztenie az agyával.

Megx graffitiművész streetart projektje pontosan egy ilyen csúnyácska hidat vett célba a németországi Wuppertal városában. A 250 négyzetméternyi festhető területtel rendelkező hidat a művész 4 hét alatt varázsolta egészen csodássá, totálisan legóssá, varázslatosan játékossá. És milyen érdekes, ehhez még önkormányzati segítséget is kapott, plusz az arra járó autósok is elképesztő türelemmel viselték a munkálatokat.

legohid1.jpg

legohid2.jpg

legohid3.jpg

legohid4.jpg

legohid5.jpg

És hogy milyen volt a festés előtt a híd? Annak dokumentálására is álljon itt egy kép.

legohid6.jpg

Forrás: Megx

Szólj hozzá!

Címkék: design lego művészet úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr404648404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása