Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Családi rajzasztal

2012.08.29. 10:35 szuperapu

Az alkotói folyamatoknak halmozottan jót tesz a megfelelő anyagok és eszközök használata, a tér hatékony kihasználása. A gyerek fejlődésének meg a példakövetés, avagy az, ha a szüleivel, testvéreivel együtt tevékenykedhet. Valami hasonló elvek mentén alkotta meg tandem rajzasztalát a Tim Durffe - Iris Anna Regn páros. Ráadásul a fentieket maximálisan kielégítve egy közösségi teret is létrehoztak a készséggel, ami praktikus, már ha elvonatkoztatunk attól hogy több mint helyigényes. Bár természetesen a rétegelt lemezből készült modulok külön--külön is megállnak, de abban semmi poén nincs...

bak01.jpg

bak02.jpg

bak03.jpg

bak04.jpg

bak05.jpg

bak06.jpg

Forrás: durfeeregn

2 komment

Címkék: gyerek anya apa praktikus tárolás kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr444739014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.08.30. 16:18:28

Elsőre jópofa, meg igényes is, de milyen közösségi tér az, ahol a család egy térben ül és nézi egymás hátát.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.08.31. 10:55:27

@létezőnick: 1. Nem egymás hátát nézik, hanem rajzolnak 2. Direkt beraktam egy képet amin látszik, hogy meg lehet fordulni is. (Ha megtalálod tied a levehető ajtajú NDK-d turmixgép. :P)
süti beállítások módosítása