Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Répahegyező

2012.09.04. 15:23 szuperapu

Generációkon átívelő probléma, vagy legalábbis kihívás a kiskorúak szervezetébe juttatni a vitaminforrásként is ismert zöldségeket. Szerencsénkre az internet ontja magából azokat a vicces készségeket, amelyek bár elsőre haszontalannak tűnnek segítségünkre lehetnek a fent említett akadály leküzdésében. Az alábbi túlméretes hegyezővel például játszva gyárthatunk forgácsot salátához, chipshez, dekorációhoz. És azt ugye nem kell bizonygatnom, hogy amit a gyerek magának gyárt játékból, az sokkal finomabb...?

karotta1.jpg

karotta3.jpg

karotta2.jpg

Forrás: Monkey Business

4 komment

Címkék: gyerek abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr244754174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2012.12.12. 06:17:12

Veszélyesnek találom a szerkezetet, mivel a gyerek (saját tapasztalat) a normál ceruzafaragóba is beledugja az ujját (sőt, mit több meg is próbálja megtekerni benne, vagy a faragót megtekerni az ujján). Lehet, hogy én vagyok egy kicsit paranoid, de nekem ez nagyon nem tetszik. :)

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.12.12. 11:05:54

@miss Scotty: hát erre nem tudok mit mondani... Talán csak annyit, hogy ezt hívják természetes szelekciónak... :P

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.12.12. 12:26:52

@miss Scotty: tuti, hogy a répa kevésbé kemény, mint a fa. Így tuti, hogy a hegyező is kevésbé éles, mint a ceruzák esetében. Vagy nem, de az tök mindegy...

Az viszont ezeregyszázszázalék, hogy ha egyszer megpróbálja, többször nem fogja. Az ujja meggyógyul, és szerez egy életre való tapasztalatot, hogy eddig és ne tovább. Szerintem nem szabad mindentől óvni a gyereket, kellenek olyan sebek és sérülések, amelyek fizikailag rendbe tudnak jönni, viszont a lelkében pontosan behatárolják, hogy a saját érdekében meddig mehet el.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2012.12.13. 05:09:27

@felhasznalo: Van két lányom, a széltől sem óvom őket. Talán ezért van, hogy a gyerekorvos kb. évente egyszer kétszer lát minket (a szülinapi státuszvizsgálaton tuti). :D
Szóval, elég sokszor vagyok gyerekek között (az enyémektől függetlenül is) és bizony nekem az a tapasztalatom, hogy vannak olyan lurkók, aki nem mindig tanulnak elsőre.
Gondolom, ez nevelés kérdése is, de mindenki úgy nevel hülye gyereket, ahogy akar.
süti beállítások módosítása