Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zenélés és repülés közösen

2012.10.10. 17:06 felhasznalo

A bennünk élő gyereket célozza meg többszörösen is, a Daily Tous Le Jours egyik akciója, amelyben a technológiai hátteret az Eksi biztosította, a tudományos hátteret pedig egy, az állatok viselkedését kutató professzor, Luc-Alain Giraldeau. A kiindulási pont az együttműködés jelensége volt, amikor is több egyed együttes munkájával valami nagyobb, szebb, jobb dolog hozható létre, mint ez egyének erőfeszítésével.

Az eredmény egy hatalmas hintasor lett a kanadai Université du Québec à Montréal természettudományi kara előtti téren. Különleges hinták ezek, a 21 hintával ugyanis nemcsak a felhőket lehet rugdosni, miközben bőszen nosztalgiázunk a magunk kis gyerekkorán, de egyúttal minden egyes mozdulattal zenei hangokat is előállíthatunk. És ha többen hintázunk, egész dallamokat lehet lejátszani - csak attól függ minden, hogyan tudunk együttműködni a többiekkel.

Remek ötlet, jó játék és kikapcsolódás, és még tanulhatunk is belőle valamit. Nálunk is lehetne egy valahol...

21hinta1.jpg

21hinta2.jpg

21hinta3.jpg

21hinta4.jpg

21hinta5.jpg

Forrás: Living With Our Time

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő úton hinta

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr354830777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása