Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A jármű, amit végre apának is öröm lesz cipelni

2013.06.12. 14:44 Bohusek

Bár a szívem az örök, klasszikus és egyben magyar csoda járgány felé húz, azért a lábbal lökős motor kategóriában az alábbi, Skoot márkanévvel jelölt darab elég pöpec ahhoz, hogy kelljen. 

Nem csak a formatervezés nagyszerűsége, de a praktikum is találkozik ebben a retró külsejű járműben. Az pedig sosem árt, ha valami több funkciós. Köszönet az alkotónak, bárki is legyen az, mert bár forgalmazót rengeteget találtunk, de az ötletgazda kilétét egyelőre homály fedi. Nem baj.

skoot.jpg

skoot1.jpg

skoot3.jpg

skoot4.jpg

skoot5.jpg

És hogy biztosan egyértelmű legyen a használat...

Forrás: Fabryka Wafelków

2 komment

Címkék: játék táska praktikus kreativ úton jármű pakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr175345502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anouk01 2013.06.19. 16:10:34

Pont ezt a kis járgányt kaptuk ajándékba külföldön élő rokonoktól, de sajnos olyan instabil, hogy nem tudjuk hasznàlni.....

Bohusek 2013.06.19. 19:14:35

Ó, ez lehangoló hír. Féltéglával sem működik...?
süti beállítások módosítása