Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fújd fel magad!

2016.06.29. 09:10 felhasznalo

Ha nyár, akkor gyerekkoromból a Balaton ugrik be, és ha a Balaton, akkor a felfújható strandjátékok. Amikor gyerek voltam, nagy divatja volt a mindenféle, műanyagból készült, tüdőt próbáló alakzatoknak. Ki érti, hogy mára alig látni belőlük, max. a labda maradt olyan elterjedt, mint volt.

Úgyhogy most teszünk egy lépést gyerekkorunk kultikus figuráinak ismételt elterjedéséért, és bemutatjuk a cseh Fatra termékeket! Ha valakinek valamelyik ismerős lenne, nos, az nem a véletlen műve. Csak szakadozik fel a köd a gyerekkori emlékekről.

Ezek a figurák például egyszerűen übertrendik és kész.

fatra1.jpg

Na, nekem ez az elefánt megvolt!

fatra2.jpg

És ismerős zsiráf pajtás is.

fatra3.jpg

A bika nem, az valahogy kimaradt. Na, de most!

fatra4.jpg

Nem hiszem, hogy bullterrier lett volna akkoriban a kínálatban, ezt csak azért tettem ide, mert menő és lám, még a retro játékok is képesek a fejlődésre.

fatra5.jpg

Ez a kecske meg már annyira cseh, hogy szinte az egyik rajzfilmből bukkant elő.

fatra6.jpg

Kíváncsian várjuk a kommenteket, kinek melyik dereng, vagy a sejtésen túl melyik volt meg a fent láthatóakból!

Forrás: Fatra

Szólj hozzá!

Címkék: retro gyerek nyaralás fürdés kert

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr978850874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása