Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jótékonyságból épült márka gyerekeknek, gyerekekért!

2017.07.14. 10:38 felhasznalo

an egy gyerekeknek és babáknak szóló termékeket előállító márka, aki egyedülálló módon a világon a nyereségük 100%-át a világ árva és elhagyott gyerekeinek adományozza. Ők a From Babies With Love, és többt is érdemelnének egy puszta kis posztnál.

frombabieswithlove1.jpg

Amikor az alapító, Cecilia Crossley maga is szülő lett, természetesen egyre jobban kezdte érdekelni a világ gyerekeinek jóléte. Aztán egyszer csak belé hasított a gondolat: mi lenne, ha gyönyörű babatermékeket vásárolhatna úgy, hogy közben a rászoruló gyerekeket is segítené ezzel? A gondolat egyre mélyebbre fúrta magát Cecilia fejében, mígnem megszületett a márka, ami ezt a két dolgot egyszerre teszi lehetővé.

frombabieswithlove2.jpg

Bejegyzett jótékonysági szervezet áll ugyan a márka mögött, de nem úgy viselkednek, hiszen kortárs, fair trade alapanyagokból készülő babatermékeket terveznek és gyártanak - csak a profitot nem megtartják, hanem világszerte az elhagyott gyerekeket támogatják belőle. Méghozzá jelenleg mintegy 35 országban világszerte, szám szerint 2060 gyereket.

frombabieswithlove3.jpg

Fontosnak tartják, hogy a gyerekek családi környezetben, gyermekfalvakban nőjjenek fel, ahol mindegyikük számára, már a korai évektől elérhető a minőségi oktatás is. Aki támogatni szeretné őket, vásároljon tőlük: nemcsak babaruháik vannak, hanem tartozékaik és igazán tüneményes játékaik is. Így jól jár mindenki, igazi win-win helyzet!

frombabieswithlove4.jpg

 

Forrás: From Babies With Love

Szólj hozzá!

Címkék: design játék ruha jótékonyság baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3112661061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása