Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Menjünk csillaglesni!

2012.06.19. 14:32 felhasznalo

Gyerekkoromban sok időt töltöttünk nyáron a nagynénémék "Tanyáján", Szigetszentmiklóson, a Duna egyik holtága mellett a hat évvel fiatalabb unokaöcsémmel és a tesómmal. Esténként a nagynéném férje rendszeresen a nyakába kanyarította a fiát, kézen fogott minket, és elindult velünk a csendes-sötét utcákon a Duna-partra, csillaglesre.

A csillagoknak valójában viszonylag kevés szerep jutott ezeken az esti sétákon, sokkal több az éneknek és a békáknak, de azóta is odavagyok az ilyen nyári estékért - és mivel ma már többet tudok a csillagokról, a gyerekkel már az eget is lessük, ha a nyaralás alatt ilyen sétákra indulunk. De azért nekem is elkel majd a nyáron - egy jó kis leshely mellett - az a csillagtérkép, amit ismét a zseniális Mr. Printables oldalán találtam. Hogy ne csak úgy magukban ámuljunk a csillagok szépségén, de meg tudjam mutatni neki a különféle csillagképeket is, aztán beszélgethessünk mítoszokról és egyéb szépségekről.

csillagkep1.jpg

csillagkep2.jpg

Töltsétek le és nyomtassátok ki, aztán pakoljátok a bőröndbe, mielőtt nyaralni mennétek, érdemes!

Forrás: Mr. Printables

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő internet gyerek szülő nyár nyaralás kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr424597162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása