Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rend a lelke mindennek

2008.01.22. 16:53 felhasznalo

Találós kérdés: mi a legnagyobb kihívás egy gyerekszoba esetében?

a. Hogy elég levegős legyen?
b. Hogy elég színes legyen?
c. Hogy elég rendezett legyen?

Jómagam tuti, hogy egyből a harmadikra adom a voksom. Nincs annál nagyobb harc, mikor este elhangzik a felhívás: "Pakolj össze" vagy "Pakold el a játékaidat!" vagy "Tedd rendbe a szobád!", illetve ezek tetszés szerinti formációja.

A gond ráadásul az, hogy én magam sem vagyok az elvágólagos rend híve, pontosabban lennék, csak nem bírok, így hát evidens, hogy a gyerektől sem várhatom el, hogy a könyvek élére állítva, a társasok szépen egymás tetején elrendezve várjanak a másnap reggelre. Naná, hogy középutat kellett találni: így lettünk a nagy, méretes, színes dobozok elkötelezett, már-már fanatikus hívei.

Így tényleg gyerekjáték a rendrakás: pikk-pakk versenyszerű játékdobálás, usgyi velük a helyükre, és kész. MintHA rend lenne. Az meg a mi titkunk marad, hogy ádehogy. 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek rend doboz takarítás pakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr67307442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása