Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha már a gyereküvöltést nem lehet lehalkítani...

2008.02.03. 17:34 felhasznalo

Hangosítsd fel a zenét. Séta közben, otthon, az erkélyen, a hely már nem akadály. A Hauck megalkotta azt a babakocsit, amely ezt lehetővé teszi: IPod-tartó zseb, a kupolába beépített két hangszóró.

És örüljünk, már sportos mamáknak készített változatban is kapható, úgyhogy már attól sem kell félni, hogy a Normafánál futás közben gyermekünk veri fel a csendet. Majd felveri helyette Halász Judit!

Viccen kívül: a babakocsit azzal a céllal találták ki, hogy a kicsi zenét vagy mesét hallgathasson séta közben. De mondjuk ki, ez már megint csak egy tapogatózó marketingfogás a szülők pénztárcájának lehúzására.

Forrás: Hauck

Szólj hozzá!

Címkék: anya baba babakocsi úton abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr40322679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása