Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tízórai az iskolában

2008.02.04. 13:16 felhasznalo

Kisiskoláskoromban apám minden reggel készített szendvicset nekünk, hogy délelőtt éhen ne haljunk. Akkoriban sima papírszalvétába csomagolta, ami olykor kellemetlen módon beleragadt a vajba, zsírba, rántottába, uborkába, miegyébbe, kvázi ehetetlenné téve ezzel a jó szívvel odaadott elemózsiát. Iskolabüfé akkor még nem volt, de jobb is, mert biztos, hogy egy rakás chipset, kólát, miegyebet habzsoltam volna be onnan.
De most itt van a műanyag szendvicstartó és kulacs egyben. Egy fél szelet kenyér és némi itóka fér bele, a tizenöt perces szünetben kényelmesen elfogyasztható.
 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek iskola praktikus úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr75324585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása