Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Popsitörlő-melegítő

2008.02.14. 12:57 felhasznalo

Nem is tudom eldönteni, hogy okosság vagy felesleges cucc ez. Belegondoltam ugyanis, hogy ha az én fenekemet törölgetnék óránként-kétóránként valami hideg és nedves cuccal, tuti, hogy nem örömmel fogadnám a dolgot. De tapasztalatból meg azt mondom, hogy velem szemben a gyerekek ebből annyira nem csinálnak problémát, ahhoz alkalmazkodnak ezen a téren, amit megszoknak.

Na, de visszatérve erre a remek találmányra: bármilyen popsitörlővel fel lehet tölteni, legyen az nedves, bolti papírtörlő, vagy textil, ami azért jóval zöldebb megoldás. Bár a zöldebbségét máris elveszti, ha egy elektromos kütyü csak azért fogyasztja az áramot, hogy melegen érhessen az érzékeny babapopsi bőréhez, és az azt elcsúfító mindenféle szennyeződéshez.

 

Forrás: Amazon.com

 

1 komment

Címkék: anya pelenkázás gép baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr79338963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 12:10:04

Hogyne kéne! Azonnal. Mint egy falat kenyér....:)))))
Pfff, micsudi igénygenerátor...
süti beállítások módosítása