Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Határozott célközönség-választás

2008.02.15. 08:30 felhasznalo

A Sozo cég termékeivel elsősorban a kisfiús szülőket célozza meg. Merthogy cuki kis rózsaszín cuccokból, habos-babos csodákból nincs hiány a piacon, de a fiúknak készített dolgok esetén a tervezők képzelete általában csak a repülőgépekig, autókig, traktorokig terjed. Ha terjed. No, náluk ez nem így van. Tündéri, fiús textiljeik vannak, majommal, hallal, kutyával. Takaróval, hálózsákkal, párnával, lámpával. És persze ruhákkal.

Azért a lányos anyukák sem maradnak ki a sorból, rájuk virágos, katicás, pillangós rózsaszín, habos-babos csodák várnak az oldalon. Mert egy lányt öltöztetni mindig öröm, meg jó sok pénz. Egy tény, mindegyik termék olyan, amit bármikor szívesen betennék a kosaramba.

Forrás: Sozo

6 komment

Címkék: alvás baba ágy textil gyerekszoba kiságy ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr77339588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 12:08:37

Icipicik, nem látszanak :( Megjegyzem, jöhetne már valaki, aki megcélozza ruhák tekintetében is a fickós anyákat, ne mindig a kisautó-bevert szemű kutyus - majmóca kombót kelljen bámulni. Mondjuk sárkánnyal küzdő mesebeli herceget az ő várában, vagy lovagló hős vitézt, tündérkirályfit... Na, kiveszem a kezem a biliből (Haramija :)...

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 12:38:58

Ott a link, kattints rá és megnézheted nagyobban. :)
Az a ba, hogy a hasábok miatt a képek méretezési lehetősége véges, gondolkoztam azon, hogy nem szerkesztem egybe a négy képet, de akkor meg bazi nagy helyet foglalnak és az életben nem töltődik le a post.
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, lecserélem a képeket, csak miattad.:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 12:51:09

Ne cseréld le, így jártam, pedig rákattintottam. Nekem a nagy is kicsi volt :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 13:06:01

A forrásra kattints, ott van nagyban is. Thumbnail ezen a lapon sajna nincs, vagy csak oly ostobátor vagyok, hogy még nem jöttem rá, hogyan.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 13:53:30

Arra kattintottam... De látod, nekem semmi nem elég :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.15. 13:55:26

Pedig ki a kicsit nem becsüli...
Az az oldal viszont már nagyon nem az enyém, pedig bárcsak-bárcsak.
süti beállítások módosítása