Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minden napra meleg ebéd!

2008.02.18. 07:52 felhasznalo

Ha valaki netán annyira gondos szülő, hogy meleg ebéddel indítja otthonról a gyereket, vagy netán valami allergia miatt kénytelen erre, annak jó szolgálatot tesz egy ebédhordó edény. Emlékeinkben még tán élénken él a 80-as években oly „divatos”, alumíniumból készült, háromemeletes csoda, de szerencsére ma már számos tartóból válogathatunk. És ha már gyerekekről van szó, lám, olyat is be lehet szerezni, amit tuti, hogy örömmel vesz ki a táskából.

Az edény kétemeletes, a két emelet között egy íz-, szag- és nedvességzáró réteg is van, így a leves és a második fogás is kényelmesen becsomagolható.

Forrás: Jlist.com

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek konyha praktikus tárolás úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr36343191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása