Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Christina Aguilerra megmutatta

2008.02.27. 18:30 felhasznalo

Még meg sem született a kisfia, a búlvársajtó alig várta, hogy a kicsiről készült első fotókat megszerezzék. A People magazin volt abban a felettébb nem a szerencsének köszönhető, de előnyös helyzetben, hogy elsőként betekintsen a sztármama és gyermeke életébe. A fényképek között az egyik a kicsi szobáját örökíti meg, ami azért témában eléggé idevág.

El lehet csámcsogni egy ideig azon a kérdésen, vajon hogy rendeznénk be csemeténk szobáját, ha nem számítana a pénz? Christina Aguilerrának így sikerült. Szerintünk nem rossz: a tér tágas, bár ez minden valószínűség szerint adott volt, a bútorok kényelmesnek látszanak, és nem túl csicsásak, a hátsó falon látható, vidám színekkel operáló kép motívumai pedig finoman ismétlődnek a szoba közepére helyezett kiságyon, amelynek formája és ornamentikája is nagyon kedves. Biztos, hogy Christina kisfia később majd órákon át el fog molyolni szobája rejtekén, egyedül, mamával, dadussal. 

Az egyetlen dolog, ami rémisztő, az a hatalmas, zöldes színű, mérges banánra hajazó kellékhold, amely a mama egyik koncertjének díszleteként szolgált. De bármennyire is kötődik hozzá anya, véleményünk szerint nélküle szebb lenne a szoba, és a kicsi éjszakáit is kevesebb rémálom tenné rettenetté a jövőben.

Forrás: People

2 komment

Címkék: celeb anya baba gyerekszoba lennél gyerek celebéknél

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr73356982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.03.01. 22:40:30

Az a holdpofa tényleg elég gusztustalan. Nem tudták volna letakarni valami méregdrága ronggyal, ha már minden áron? Tény, hogy itt a pénz nem számít, de az ízlés se...

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.03.26. 04:53:12

szegény gyerek, egész életében félni fog a Holdtól...:)
süti beállítások módosítása