Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyaraláskor is tisztán

2008.02.28. 08:37 felhasznalo

Kisgyerekkel, babával utazni annyit jelent, hogy az ember kibérel egy mikrobuszt, és beletömi a fél lakást. Mert kell egy hely, ahol a gyerek majd alszik (utazóágy), kellenek a pelenkák, a ruhák, a játékok, és nehogy megfeledkezzünk a kozmetikumokról!

Arról nem beszélve, hogy a kicsinek, még ha a nap nagy részét nem is a homok magára lapátolásával töltötte, olykor tisztálkodnia is kell. A kiskádat magunkkal cipelni elég körülményes, a szálláshelyen meg nem biztos, hogy minden körülmény adott lesz a kényelmes és ellazító fürdéshez. Pl. mi van, ha csak zuhanyzós szobát kapunk, vagy ha sátrazni megyünk, ahol ugye általában csak közös zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére?

Mi lenne? Viszünk magunkkal felfújható kádat. Az élet nem foghat ki rajtunk, minden problémára van megoldás. Ugye?

Praktikus vagy lehúzás?

Forrás: The Kids Store

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek baba fürdés úton fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr31357012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása