Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zoknibarátok

2008.03.01. 21:05 felhasznalo

Mi kell egy örök életre szóló jóbaráthoz? Aki kitart melletted akkor is, ha jól megy a sorod, és akkor is, ha bajod van? Aki megnyugtat, ha félsz. Megvigasztal, ha rossz a kedved. Bárhová veled tart.

Semmi egyéb, mint egy pár zokni és némi fantázia. A Sok-O zokniállatai pontosan ennyi hozzávalóból készülnek, természetesen kézzel, mert az úgy dukál. Nincs is belőlük két egyforma. A figurák nagyon kedvesek, ott van például Du-Lee, a luxust kedvelő cica, vagy Pea, a jegesmedve, aki komoly önértékelési problémáktól szenved mérete és hatalmas orra miatt, ám ha szükség van rá, bármikor segít a barátain. Aztán Bu-Lou, az álmodozó kutya, aki ráadásul kissé kétbalkezes is. Esetleg Dazzze, a kifordított zokniból készített kissé hobo malac, aki nemcsak a saras pocsolyákért, de a hasáért is teljesen odavan. Biztos, hogy minden kicsi lány és fiú rátalál köztük az igazán hozzá illőre.

Várnak még képek a hajtás után.

Forrás: Sok-O

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba idea textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr73361136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása