Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minimál ágyneműk gyerekeknek

2008.03.21. 09:16 felhasznalo

A Boodalee ágyneműin nem a rajzfilmekből ismert figurák köszönnek vissza. Olyan minták jelennek meg rajta, amelyek modernek, kissé minimál stílusúak, de ugyanakkor kreatívak és fantáziadúsak is. Nem a megszokott, tömeggyártásból ismert ágyneműk ezek, hanem olyan különleges darabok, amelyek meghatározzák egy szoba hangulatát, de mégsem túl tolakodóak.

Forrás: Boodalee

2 komment

Címkék: design gyerek alvás ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr16389422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joco78 · http://tavolazsiatol.blog.hu 2008.03.21. 13:50:21

Nálam a rózsaszín szobánál az ágy melletti tűsarkú topánok vágták ki a biztosítékot. És ezen még a következő kép elefántjai sem tudtak segíteni. Ám a kutya a keretben, az nagyon rendbe' van.
Ja, hogy az ágynemű? Az amúgy OK.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.04.10. 13:26:45

A rózsaszín topán pedig minden leánygyermek álma. Más kérdés, hogy legtöbbször nem kapják meg. Legalábbis nem anyától-apától, és nem 5 éves korban.:)
De nézzük el ezt a hibát a katalógusfotósnak. Most az egyszer.
Amúgy igen, a kutya a keretben nagyon rendben van. Ilyesmit kreált az egyik ismerősöm is, IKEÁban megvette a képkeretet, és a NICI dögjei közül beletett egynehányat. Hasonló a hatás.
süti beállítások módosítása