Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szuperanya akciófigura

2008.04.11. 17:05 felhasznalo

Világ anyái, eljött a Ti időtök! Végre a megérdemelt helyen emlegetnek Benneteket! A szuperhősök közé minden mamival, aki hajnalhasadástól késő éjjelig lót-fut, szervez, dolgozik, gyereket nevel, pakol, bevásárol, iskolába cipel és különórára hord, szurkol a meccsen, pelenkáz, simogat, lázat csillapít és még sorolhatnánk mi mindennel tölti 48 órából álló napját.

A Happy Worker csapata egy hirtelen epifánia után úgy döntött, hogy eztán az öröm és a móka megélésének és szerzésének szentelik életüket. Így sikerült megálmodniuk VALÓDI szuperhősök játékfigura sorozatukat, melynek olyan illusztris tagjai vannak, mint Pénzember, Főnökember és Szuperanya. Posztunk pedig ez utóbbi előtt tiszteleg.

Lássuk csak, milyen tulajdonságokkal bír Szuperanya. Szupererői a következők: anyai szeretet, mega-sokoldalúság, a „tekintet”, mndent-gyógyító puszi, dühkitöréscsökkentő taktikák, gondolatolvasás, biztatás. Gyenge pontjai is vannak ám, úgymint kialvatlanság, gyereksírás, munka és család közötti lavírozás, cuki gyerekruhák, és így tovább. Szuperanya szájából bizonyos mondatok konstans gyakorisággal hallhatók. Például: „Menj a szobádba és gondolkodj el azon, mit csináltál!”, vagy „Egy anya mindig anya marad”, és „Most nem érek rá, rohanok a gyerekért”, esetleg „Azért, mert azt mondtam!”.

Szuperanyát nyolc kiegészítővel együtt vásárolható meg: nyugodt és szétcsúszott fejjel, kisangyal és zsebszörny babával, mamitáskával, mobillal, extrahosszú tennivaló-listával, cekkerrel, munkába és rohangáláshoz való cipővel. Ezeket aztán tetszés szerint variálhatjátok egymással.

Rendeld meg magadnak, vagy gyermekednek. Játszhat veled, míg te mosogatsz, sorban állsz a postán, vacsorát készítesz…

 

Forrás: Happy Worker

Szólj hozzá!

Címkék: játék anya baba abszurdisztán idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr55421440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása