Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A szép mosoly barátja

2008.04.14. 16:22 felhasznalo


A Flipper név mától nemcsak a jobb sorsot látott Flipper Öcsit, vagy a barátságos delfin-filmsztárt juttatja majd eszünkbe, hanem a fogmosást is. Bár remélhetőleg ez a tevékenység amúgy is eszünkbe jut napjában kétszer-háromszor. De egyes szülőknél minden bizonnyal még ennél is többször járja az idegpályák kesze-kusza labirintusát ez a kifejezés, mivel irdatlan gondot jelethet, ha a kölök rühelli a szájhigiéniát, és állandó közelharcot kell vele vívni, hogy plakkmentesítse fogai felületét és környékét. Flipper ebben is segíthet: vicces, kedves alakjaival higiénikusan tárolja a gyerek fogkeféjét, amit ennek a vicces tartónak köszönhetően talán ezentúl szívesebben használ majd. Vagy nem. De ha igen, akkor megéri azt a hat dollárt. És utána lehet szép mosollyal járni a világban.











































Forrás: My Flipper

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek fürdés idea fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr56425275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása