Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az ifjú Picasso-k szüleinek

2008.04.16. 13:38 felhasznalo


Minden kölök imád festeni, rajzolni, és ehhez általában komoly készlettel is rendelkeznek. Ami nagyjából elegendő mennyiség ahhoz, hogy az egész lakást – függetlenül annak méretétől – térdig érő rétegben beborítsa. Azonban a Little Genius tulajdonosok lakásában nem kell félni attól, hogy beleáll a talpunkba egy ceruza hegye vagy akrobatikus mutatványokat kell bemutatnunk, mikor megborulunk egy marék filctollon. Nincs több kanapéhuzatba beletunkolt zsírkréta, se szőnyegbe taposott ceruzaforgács. Mert ez a tároló elég nagy ahhoz, hogy minden rajzeszközt elnyeljen, és ízlésesen magába zárjon. Ráadásul olyan magas, hogy a gyerekek kényelmes testhelyzetben készíthetik el műalkotásaikat a tetején lévő hatalmas Post-It lapokra, amelyeket aztán egyetlen mozdulattal azonnal közszemlére is tehetünk.




 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus rend tárolás idea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr27427911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása