Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Toldd magad formásra!

2008.04.16. 10:12 felhasznalo


A mozgás olyan dolog, amire mindannyiunknak szüksége van. Energiát ad, ellazít, formában tart. És ezek talán sosem annyira fontos dolgok egy nő életében, mint gyerekszülés után. De legtöbbször sajnos a mamák egyedül tartják a frontot a nap részében, és nem jut idejük, lehetőségük arra, hogy eljárjanak konditerembe vagy fussanak egyet a háztömb körül.

Szerencsére ma már egy rakás kocogásra alkalmas babakocsit kínálnak a boltok, hiszen talán az egyetlen esélye egy kisbabás anyukának a mozgásra az a pár óra, mikor a gyereket sétálni viszi. Pontosabban kocogni. Jó, ezt nem a budapesti belváros szmogjában tanácsos megtenni, de egy kevésbé forgalmas területen, némi zöld közelében, esetleg földúton haladva kifejezetten élvezetes lehet. Nemcsak anyának, de a babának is.

És hogy szemmel tudjuk tartani, hogy mennyi utat koptattunk már el és milyen sebességgel bírunk sprintelni a majd 10 kilós kocsival, itt az ideje, hogy beruházzunk egy babakocsi-sebességmérőre, a Strollometer-re. Ami még aktuális, maximális és átlagos sebességet, menetidőt és távot, napi megtett összkilométert, sőt még hőmérsékletet is. Amit én hiányolok róla, az egy kalóriaszámláló, de mindenre nem gondolhattak a gyártók sem.

Más kérdés, hogy az ember simán bemehet egy kerékpár boltba, és vehet egy kerékpárra való sebességmérőt is feleennyiért, ami ugyanannyit tud, mint ez a kiegészítő, de biztos van, aki másképp gondolja.






Forrás: StrollOMeter

Szólj hozzá!

Címkék: sport anya baba babakocsi úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr93427870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása