Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Árnyjáték és virágfüggöny

2008.04.17. 08:31 felhasznalo

A Tord Boontje Studio két olyan lámpát is tartogat a tarsolyában, amelyek bármelyik babaszoba vagy gyerekkuckó meghatározó elemévé válhatnának.

Egyikük a Midsummer Light, amelynek leomló virágfüggönye valóban a nyarat idézi, a dús növényzet alapanyaga pedig nem más, mint a papír. Azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy akármelyik kislányszoba hangulatát egy perc alatt megváltoztatná.

A másik lámpa a Shadow Light, amely már akár egy kisfiú szobájában is tökéletes lenne. Ez a darab finom, mesevilágot idéző figurák színes árnyait vetíti a falakra. Aki szereti a kézzel játszott árnyjátékokat, annak egészen biztosan tetszeni fog!

Forrás: Tord Boontje Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa baba gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr33429229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása