Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Üss és ölelj!

2008.04.17. 14:42 felhasznalo


Előfordul, hogy a gyerek nem bír magával, feszült, ideges, hisztis, arról nem beszélve, hogy anya és apa türelme sem végtelen és bizony, nekik is vannak rosszabb napjaik. Na, ilyenkor jól esik valakin vagy valamin levezetni a fölös energiát, és azt tán mondani sem kell, hogy szerencsés esetben nem a családtagjainkat vagy komolyabb vagyontárgyainkat használjuk feszültségoldónak.
De nem ritka az sem, hogy az ember csak egy ölelésre vágyik, de nincs senki a közelben, akihez hozzábújhatna. Mondjuk, ez a része szerintem már beteg, de mindenesetre mindkét esetben jól jöhet a Punch’N’Cuddle, amelyet püfölhetsz és ölelegethetsz is minden káros következmény nélkül. Korhatárra való tekintet nélkül.




 



























Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr82429762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása