Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Különleges kirakós

2008.04.18. 10:25 felhasznalo

 
Kirakózni jó. Az első próbálkozások általában a kockákkal történnek, amelyeknek minden egyes oldala egy másik képhez tartozik. Aztán jönnek a kartonalapú puzzle-k, tetszőleges darabú csomagban, ezek kirakása olykor már bizony komoly munka. De mindkét esetben igaz, hogy egy előre meghatározott képet kell összerakni, így aztán egy idő után kissé unalmassá válhat ugyanaz a kirakós készlet.
 
Ez a helyzet ezzel a kirakós kockával egészen biztosan nem fordulhat elő. Nincs előre meghatározott kép, a gyerek olyan mintát, formát rak ki belőle, amilyet csak akar. És mivel kockánként 6 képrészlettel van dolga és kilenc kocka van a készletben, rengeteg variációs lehetőség létezik. Remekül kihasználja a gyerek kreativitását és fantáziáját. Ráadásul fából készült.
 
 





Forrás: Noted Co.

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3430717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása