Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Design biciklisülés

2008.04.20. 19:32 felhasznalo

 
Ha már ma volt a Kritikus Tömeg, a biciklis megmozdulás napja, igazán aktuális, ha bemutatunk egy csodaszép biciklisülést. Igaz, hogy csak a tervezőasztalon létezik egyelőre, de ettől még gyönyörű. Ráadásul újrahasznosított anyagokból készül, van egy kétrétegű teteje, ami véd az eső és az erős napfény ellen is. Kagylószerű ülése az oldalirányú ütések, esések ellen is hatékonyan véd. Kisebb gyermekünk biztonsága érdekében kiegészítő párnákat tehetünk bele, hogy stabilabb legyen testhelyzete. A lábtartó helyzete több fokozatban állítható, a hárompontos biztonsági öv pedig nyakláncként tehető a gyerekre, hogy minél könnyebben és gyorsabban beköthessük. A tervezőt Andrea Putaggio-nak hívják.
 
 
Forrás: Coroflot

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság sport gyerek bicikli baba úton gyerekülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr63433873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása