Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Otthon készült biztonsági ajtórács

2008.04.23. 08:28 felhasznalo

 
Akinek gyereke van, márpedig, aki a blogot olvassa, valószínűleg már maga is szülő vagy hamarosan az lesz, tudja, hogy gyermekeink kifejezetten veszélyesek önmagukra nézve. A szülő teendőinek jelentős részét az teszi ki, hogy megóvja kicsinyét saját magától. Például attól, hogy leguruljon egy meredek lépcsőn. Ezt megelőzendő találták ki a biztonsági rácsokat, amelyek általában nem túl szépek, ellenben roppant praktikusak. És hát valljuk be, van olyan, amikor a praktikum fontosabb a szépségnél. Bár, amint azt az alábbi példa is mutatja, nem szükséges egyből kompromisszumot kötni, ha van egy kis kézügyességünk, némi időnk és pár szerszámunk, mi magunk is készíthetünk egy ajtórácsot, ami szép is és véd is.
Az alábbi példányt például egy lelkes amerikai apuka készítette, igaz, annyi előnye van, hogy civilben tervezőként dolgozik. De nem hiszem, hogy másnak ne lehetne ennyi fantáziája és kézügyessége.
 






Szólj hozzá!

Címkék: biztonság gyerek baba gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7434812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása