Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Maszatoló maszatoknak

2008.04.25. 14:58 felhasznalo

 
Egy rendes, normális egyedfejlődésű anyának megvannak a saját, egyéni parái. Van, aki a gyerek egyéves korán túl is bőszen fertőtlenít mindent, amihez a gyerek hozzáérhet, van, aki nem ad neki csokit, mert nehogy hozzászokjon, aztán majd dagadt és cukorbeteg felnőtté szenvedje végig az életét.
A fertőzés-parás anyák figyelmébe ajánlom ezt az eldobható tányéralátétet. Merthogy otthon minden csili-vili, megfelelően fertőtlenítve, de azért jó esetben a család olykor kimozdul otthonról. Például elmegy étterembe. Ahol azért megfordul egy rakás ember napi szinten is, mindegyik a maga kis flórájával és faunájával, amiket nyomokban biza’ ott hagy az asztalon is. Paramami ilyenkor mit tehet? Vagy kér egy rongyot meg némi takarítószert és csiszatol 5-10 percet, vagy visz magával – ha nem adnak ott helyben – ilyen takaros kis tányéralátétet. Ami eldobható. Ezzel szemben nem túl környezetbarát. Szerintem ugyan ez a cucc csak az illúzióba-ringató kategóriába tartozhat, merthogy ettől még bőszen lesz baci az evőeszközön, tányéron ÉS a tányérban lévő ételen, de hátha valakit megnyugtat.






















 

Szólj hozzá!

Címkék: anya baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr63441740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása