Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Keverd bátran!

2008.05.14. 09:06 felhasznalo

 
A spanyol cég színes, mintás, vidám takarókat, párnákat, ágyneműket és fantasztikus textilfigurákat kínál. Az anyagok, minták egymással jól kombinálhatók, így még azok is tökéletes milliőt teremthetnek vele, akiknek vagy semmi érzékük vagy semmi tapasztalatuk nincs a dologhoz. Nem lehet elrontani.


Négy fő termékcsoportjuk van: Pinkie, Acid, Blue és Basic. A Pinkie erős vörös és rószaszín takarókat, párnákat foglal magába. Az Acid a narancssárga és sárga szerelmeseinek kínál csodaszép termékeket. A Blue biztosan a fiús mamák kedvence lesz, kékek, zöldek, baglyok, halak, csíkok és geometrikus minták tobzódnak az ágyneműkön. A Basic csoportban pedig egyszerű, egyszínű termékeket találtok. Egyszínűeket, de erős, határozott színekkel. Amelyek így is gyönyörűek.


És akkor még nem is beszéltünk a textilállatokról, amelyek tökéletesen illenek az ágyneműkhöz. Ezek között is halacskákat, baglyokat és számtalan vicces, kissé amorf figurát találhattok, amelyek tökéletesen kiegészítik a látványt.







Forrás: Sal de Coco

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek alvás baba gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5467615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása