Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Háziőrizet kiskorúaknak

2008.05.16. 08:12 felhasznalo

 
Mostantól senki se tartson attól, hogy elveszti a gyereket a szupermarketban, az utcabálon vagy az állatkertben. A gyermekkori elkóborlásoknak egyszer s mindenkorra vége! Az Intelent Technologies kuncogó bogara, a Giggle Bug elnevezésű kütyüje ugyanis egy csapásra megoldja a kétségbeesett szülők gondját.

A katicát csak rá kell csíptetni a gyerek ruhájára, aztán a távvezérlő egység gombját addig kell nyomni, míg a katica vörös szemei villogni nem kezdenek – elég horror lehet. Érdemes a kütyüt a gyerek hátára erősíteni, nehogy már a vicces kedvű utód egy laza mozdulattal eltávolítsa: bár ebben az esetben a katica addig visít, míg vissza nem tapadhat a gyerekre.

Ha netán a kölök végképp eltűnik a szemünk elől, elég újfent rátenyerelni a gombra, és a ruhájára aggatott katica rögtön erősen sipítani kezd. Ezt addig abba se hagyja, míg meg nem találjuk a gyereket, és egy erős hátba taslival le nem állítjuk a kölköt meg a katicát is. Csak vicceltem. A katica gombnyomásra leáll. A kölök nem. De azért próbáljuk meg türelemmel viselni a dolgot és nem hátba veregetni.

Esőben nem használható, mert bedöglik. A kütyü hatósugara szabad ég alatt kb. 30 méter, tető alatt ennél valamivel kevesebb. Nem túl sok, nekem pl. a szemem is jól szuperál ilyen távolságra, de mondjuk, egy tömegeseményen biztos, hogy olykor hasznos lehet. Amúgy meg jó alkalom arra, hogy ismét kihúzzák a zsebünkből a pénzt.


 


















Forrás: Giggle Bug

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő anya apa gép úton abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr10471749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása